:heart: Çok iyisin canım,seninle az zamanda kaynaştık,kişiliğin ve bana gösterdiğin sevgiden dolayı sana teşekkür ediyorum .Hep böyle kal tamam mı dadlum .Seni seviyoorum ,Kendine Hep iyi Bak oldumu canum.Çevrendeki kişileri hiç unutmaa.Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum :cheers:
sen benimmm KARDEŞimmm sennn beni ben yapannn en yüce insan sensizlikmi ?? düşünülmez bişey (: herşeyy tekşey bitane şey :) asqmmsnnn yhaa 4 Yıl ne ki snnle dha kaç yıL geçiricez se*ço*se mujookkk (: bitanemm bnmmmm ii tanımışım sni ii ki tanışmısz sensiz hayatı düşünemem yawru kususm (J) bujmmmm
sen benimmm KARDEŞimmm sennn beni ben yapannn en yüce insan sensizlikmi ?? düşünülmez bişey (: herşeyy tekşey bitane şey :) asqmmsnnn yhaa 4 Yıl ne ki snnle dha kaç yıL geçiricez se*ço*se mujookkk (: bitanemm bnmmmm ii tanımışım sni ii ki tanışmısz sensiz hayatı düşünemem yawru kususm (J) bujmmmm
buju(L)SonnuR
Koyuncuuuuuum benim xD Lisee hayatımıı senınLe geciRcem insaLLah (: O kadar seviyoyumki Senıı Hiç bıRkma damam mı beny (:
Bidanem Yine ben yaSıom Seü sewüoRum Ruh ikizimzn keh xD
yoshyozge
Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar Perş. Ağus. 20, 2009 8:31 am
saol kuzum :) muck mcuk :D
Cyитнια ♥
Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar C.tesi Ağus. 22, 2009 2:15 am
bu melek çok şeker <3 uzun zmndan beri tanışıyoruz aramız eskisi gibide olmasa bu kalpteki yerin çok ayrı fıstıgım .. bitanecik Brc'msun yerinede kimse geçemez !. Seviyorum seni biricigim (LL DeryaBrc <3
séRhdx3iBo
Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar C.tesi Ağus. 22, 2009 8:52 am
Cyитнια ♥ demiş ki:
bu melek çok şeker <3 uzun zmndan beri tanışıyoruz aramız eskisi gibide olmasa bu kalpteki yerin çok ayrı fıstıgım .. bitanecik Brc'msun yerinede kimse geçemez !. Seviyorum seni biricigim (LL DeryaBrc <3
Birtanm <3<3 Eed Eskisi Gibi diiLiz xD ama ne yaparsan yap benden kurtuLamazsın ßende senı coK sewiyorum Herşeyimm
bestecemre
Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar Paz Ağus. 23, 2009 10:23 am