Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar Paz Eyl. 13, 2009 6:43 am
Burcum ; Burcum Herşeyim Benim En Değerlim,Prensesim Benim Can Dostum Seni Herşeyden Çok Seviyorum Bilirsin Meleğim Sen Herkezden Üstünsün Kimse Yokken Ben Vardım,Ve kimse Yokken Sen Vardın Biz Birbirimize Aitiz Brcm Ya... Seni Ne Kadar Çok Sevdiğimi Anlatmaya Kelimeler Yetmez Hiç Bir Yere Sığdıramam Sana Olan Sevgimi O Güzel Yüreğini O Güzel Tertemiz Kalbini Kimse Kırmasın Meleğim Hayatta Herzaman Mutlu Ol Sen Benim En İyi Dostumsun Meleğim Seni Hiçbir Zaman Unutmayacağım Herzaman Benimle İlgili Bi Yerde Olacaksın Seni Herzaman Seveceğim Hiç Ayrılmayacağız Meleğim Sen Benimsin DEĞERLİM,,KIYMETLİM ÖZELİM Güzellik Abidem ÖzlemBurcu<3 Var mı Ötesi
Lo[LL]P xD bdanm snırLı anıma denk qeLdıysen kusura baqma FLLa xD özLem'm öLürüm sana <3<3 Bitanemm
Herşeye Raqmen SEN SEN SEN !!!
Özlym.
Konu: Geri: Burcu'ya YorumLar Çarş. Eyl. 16, 2009 1:10 am
Burcum ; Hayatıma En Güzel Bakış Acım Benim Seni Hayatımın Sonuna Kadar Sevicem Ben Herzaman Sevicem Sen Bende Vazgeçilmez Oldun Kalbime Taht Kurdun Resmen Yıkılmmaz Bir Taht Kanımsın,,Canımsın,,Kardeşimsin,,Kardeştende Ötesin Sen Bende Senin İçin Her Ama Her Şeyi Yaparım Öl De Öliyim Be ! Hayatımda Dönüm Noktası Yarattın Resmen Dünyam Oldun İyiki Varsın Benim Biricik Kankam İyiki Benimlesin Seni Ömrüm Yettiğince Sevicem Hatta Yetmese Bile Sevicem Geleceğimizi Görebiliyorum Hiç Bir Zaman Ayrılmayacağız Benim Herşeyim Çocuklarımız Torunlarımız Olacak Bizde Onlara Çorap Öreceğiz Senle Dime Kuşum xD Bir Ömür Boyu Sennle Yaşamak Ne Kadarda Güzel Geliyo Kulağa Önümüzde Çok Sene Var Seninle Yaşayacağımız Çok Uzun Bir Ömür Var Herbihaltı Yapabilceğiz Meleğim Benim Seninde Dediğin Gibi O Benim Kalbim,,Kalpsiz Yaşarmı İnsan O Benim Amacım,,Amacsız Yaşarmı İnsan O Benim Herşeyim,,Herşeyim Olmasa Olurmuyum Ben ! Sen Benim Kalbimsin,,Yaşamımsın,,Sensiz Olabilirmiyim Ben Sen Benim Canımdan Bir Parçasın Bir Parçam Eksik Olsa Olabilirmiyim Ben Canıma Can Katan Herşey Sende Var Ben Hayatı En Güzel Sende Yaşadım Be Kuzum Sen Benim Hayat Felsefemsin Rüyalarımsın,,Hayallerimsin,,Amacımsın,,Herşeyimsin Sen Olmasan Bende Olamam Sen Yoksan Bende Yokumdur Bundan Kesinlikle Emin Ol Senle Ben Bir Bütünüz 1 Elmanın 2 Yarısıyız Ve Hiç Bir Zamanda Ayrılamayız Zaten Ayrılırsak Benim Hayattan Bütün Bağlarım Kopar Hemen Ölürüm Bende Dedim İşte Sen Benim Hayatımsın Sen Benim Hayata En Güzel Bakış Açımsın Sen Benim Yaşamımsın Ya ! Daha Ötesi Olabilirmi Sence Burcum Seni Ölümüne Seviyorumm Bee ! ÖZLEMBURCU<3 Yok Ötesi Ölümüne Kankayız JELYBON'M Yawru Kuşum Benim Bu Can Sana Feda Sviyorm Ökzcqmm