Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada.
+6
Tú[B]üýüKüśTüń
Cemre[n]ur
[[ Miss*CuLLen ]]
séRhdx3iBo
# FaiRyTaLe ..
ELizabeth
10 posters
Yazar
Konu: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Paz Ağus. 09, 2009 6:45 pm
Erol Evgin:tebrikler [Hepsiyle teker teker El sıkıştı] Pınar Altuğ:merabalar Hoşgeldiniz Kızlar Hepsi :Hoşbulduk Erol Evgin:Cok güzeldi. Pınar Altug : Bernanın Hayalini Gercekleştirdiniz Kızlar Erol Evgin :Ay canım benim[Bernaya diyor] Eren:Cok mutlu olduk Eren:Cok mutlu olduk buraya gelip ve bernayla sarkı söyledigimiz için Berna:Bende Size Cok Teşekür Ediyorum. Eren:Biz Teşekür Ederiz Berna:Sagolun Benim İçin Buraya Geldiniz Erol evgin:Ah o Canım Benim Pınar:Sizle Sarkı söylecegini Duydugunda Bilmiyorum Kac Gece Uyumadı. Cemre:İlk Buraya Geldimizde Cok Heycanlıydı ama Sonra Bizle Biraz Vakit Gecirince Atlattı o Heycanı. Pınar:Bizim kızımız Sahnede Hakimiyeti Tamamen Erol Evgin:Kızlar Cok şıksınız cok şekersiniz Hepsi:Cok Teşekür Ederiz Erol Evgin:Ama Berna Sizden Daha şık Cemre:-Onun özel Bir kostümü var Ama Bizimki Onunki Gibi Olmadı ama nese artık Berna:başkalarını bilemem ama Benim için Kıyafet Önemli Degil Erol Evgin :Önemli Olan Ne? berna :ya... Erol evgin:mühüm Olan İnsanlık dimi? berna:evet Yasemin : İç Güzellik erol evgin :iç güzelligin dışa vurması Erol Evgin: Senin Kalbin cok güzel cünkü cok güzel gülüyorsun.[bernaya Diyor] Pınar Altuğ:Sizden Bir Şarkı Dinlemek İstiyoruz Ama..Ne okumak istiyorsunuz Hepsi:Aşk Herşeyi Affedermi okucaz Pınar Altuğ:[bagırarak]Hepsi
Ve hepsi Aşk Herseyi Affedermiyi Söyledi
# FaiRyTaLe ..
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Ptsi Ağus. 10, 2009 9:50 am
SaqoL Bebeim +Rep (:
séRhdx3iBo
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Ptsi Ağus. 10, 2009 9:52 am
TeşekküRLer (:
ELizabeth
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:16 pm
Önemli değil canlarım.
[[ Miss*CuLLen ]]
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:45 pm
SağoL Canım... +Rep
Cemre[n]ur
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Salı Ağus. 11, 2009 9:48 am
saoL canım :) + rep
Tú[B]üýüKüśTüń
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Salı Ağus. 11, 2009 9:43 pm
süperdi yah berna olmasaydi hepside gelmezdi zati (: sagol canixxx
RaspbeRRy(G)
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Çarş. Ağus. 12, 2009 10:12 am
saol jnm
JeLLy*iRm[EB]
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Çarş. Ağus. 12, 2009 10:33 am
İzLedmm süperdi SagoL btnm xD
Tweety.
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Cuma Ağus. 14, 2009 3:02 pm
sağoL canım
ELizabeth
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Cuma Ağus. 14, 2009 3:54 pm
Önemli değil Arkadaşlarr
'Derya'
Konu: Geri: Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada. Ptsi Ağus. 17, 2009 5:45 pm
SaqL
Hepsi Bir Şarkısın Sen'e Katıldı Ne Konuştular? Replikler Burada.